Login

Login

Ben je creatief en enthousiast?
Wat denk je van een speelse kinderwereld?
Zie je leuke activiteiten onder vrienden wel zitten?
Word JIJ onze nieuwe medeleiding?

[Foto Hier | Gebonde Greet]

Wat is nu Kreamo:

Kreamo is een jeugdvereniging meer bepaald een jeugdatelier. Elke zaterdag voormiddag wordt er bij ons geknutseld en gespeeld door en met de kinderen, en dit in verschillende leeftijdsgroepen.
Knutselen mag je hier echter in de ruimste zin van het woord nemen. Onze sessie zijn dan ook heel uiteenlopend. Zo kan de oudste groep een eigen verf techniek aan het ontwikkelen zijn, terwijl de jongste een reuze knikkerbaan bouwen. Wat echter steeds centraal staat is dat de kinderen een leuke tijd beleven op kreamo.
Een keer per jaar gaan we ook op weekend met de hele groep. Tijdens de schoolvakanties is het geen sessie.

Wat doet de leiding op Kreamo:

Voor elke leeftijdsgroep is er een leidingsploegje van minstens 2 man die de sessies op zaterdagvoormiddag begeleiden. Door het jaar heen wordt er dan enkele keren afgesproken om de activiteiten te bedenken en voor te bereiden.
Daarnaast doet de leiding nog vanalles. Zo is er het leidingsweekend, jaarmarkt, leidingsvergaderingen, nabesprekingen, bbq, … maar ook het maandelijks kreamokaffee, filmnacht, puddingboef, teambuilding, gewoon wat hangen in het leidingslokaal…

[Foto Hier | Hoe Lelijk dan ook]

En dan:

Lijkt je dit wel wat maar…

begrijp je toch nog niet echt goed wat zo’n sessie precies inhoud?
of
vind je jezelf toch niet zo creatief?

Wel, de meeste mensen snappen pas wat wij doen vanaf dat ze het een keer gezien of gedaan hebben. Ook zijn er veel die zichzelf niet zo creatief noemen maar eens ze sessies bedenken of begeleiden, met geweldig leuke nieuwe ideeën komen. Denk dus niet te snel dat het niets voor jou is!

[Foto Hier| Cpt. Koen]

Verder:

Wil je meer weten over onze sessies of werking, stuur dan een mailtje naar hoofdleiding@kreamo.be. Indien je wil kan er dan ook vrijblijvend eens afgesproken worden tijdens een sessie om te zien hoe dit in zijn gang gaat. Aarzel dus niet om ons te contacteren!