Login

Login

KREAMO is een jeugdatelier. Een jeugdatelier is geen gewone jeugdvereniging. Op KREAMO houden ons vooral bezig met allerlei creatieve dingen als knutselen, verven, plakken, toneel spelen en noem maar op. We zijn echter ook geen tekenacademie. Onze nadruk ligt niet zozeer op het aanleren van bepaalde technieken, maar wel op het stimuleren van de creativiteit van onze leden. Ons belangrijkste doel is echter om kinderen een zaterdagochtend te geven om nooit meer te vergeten!

Elke zaterdag komen wij samen tussen 9.30u tot 12.00u om ons lekker creatief uit te leven. Doe vooral niet je beste kleren aan, want er kan al wel eens een verfvlek op terecht komen.

Op KREAMO zijn er vijf leeftijdsgroepen: de Wriemels, de Kreators, de Clan, de XxXlL en de Stagi's . Bij de knop ‘Groepen’ vind je meer informatie over jouw leeftijdsgroep.

Waar kan ik me dan komen uitleven? Meer info over onze locatie...

KREAMO is als vereniging aangesloten bij Jonge Helden (het voormalige Crefi), de jeugddienst van de gezinsbond. Verder is KREAMO een erkende vereniging van de stad Mortsel.

Ben je 17 jaar of ouder en lijkt kreamo jou wel wat? Dan kan je leiding worden op kreamo.

Wil je meer weten over KREAMO of ben je zelf geïnteresseerd om mee te komen doen? Stuur dan zeker een mailtje naar hoofdleiding@kreamo.be.